pop
bol 050 - 5 253 359

logologoweer
Weer aan de slag met WIJ...

WIJ Personeel is gespecialiseerd in het re-integreren van uitkeringsgerechtigden op de arbeidsmarkt. Dit kunnen mensen zijn die nog nooit eerder hebben gewerkt, of die momenteel werkloos zijn. WIJ Personeel werkt met gekwalificeerd personeel, die onze cliënten op een persoonlijke manier begeleiden, in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan coaching, sollicitatietraining en functiegerichte opleidingen en cursussen. Ook organiseren wij een schitterend boottraject, waarbij wij jongeren zonder startkwalificatie in groepsverband helpen om hun doelen vast te stellen en te bereiken. Lees hier verder over op: "WIJ kiest voor het ruime sop".
Ons ervaren personeel gaat met nieuwe cliënten aan de slag op een zeer persoonlijke manier. De gemeentes zijn onze opdrachtgevers. WIJ gaan aan de slag met de mensen die we door hen aangeleverd krijgen. Middels een intakegesprek en een competentieonderzoek stellen wij een re-integratieplan op. Dit plan moet worden goedgekeurd door de gemeente.

WIJ zijn persoonlijk...

WIJ begint bij het begin. Wanneer het op persoonlijk vlak iets minder gaat met de cliënt, dan zorgen wij er eerst voor dat die problemen opgelost worden. Denk daarbij onder andere aan het aanvragen van schuldsanering, zodat de cliënt zich volledig kan richten op het vinden van een nieuwe baan. WIJ Personeel wil door middel van een zeer persoonlijk traject ervoor zorgen dat de cliënt het uiterste haalt uit zijn of haar mogelijkheden, zodat een mooie nieuwe baan niet langer ongrijpbaar is.

WIJ coachen...

Gedurende een vastgestelde periode krijgt de cliënt intensieve begeleiding bij het ondernemen van alle activiteiten die nodig zijn om re-integratie op de arbeidsmarkt te bewerkstelligen. Het vinden van een nieuwe baan kan tijdrovend en mentaal uitputtend zijn. Om ervoor te zorgen dat de cliënt in staat is om zich zo goed mogelijk te profileren, verzorgen wij trainingen en geven we tips en adviezen. De cliënt wordt getraind op communicatie, uiterlijke verzorging en wenselijk gedrag op de werkvloer. Hierbij leert de cliënt om een actieve houding aan te nemen ten aanzien van netwerken, het verrichten van open sollicitaties en wordt voorbereid op sollicitatiegesprekken. Ook zoeken wij actief naar stageplekken voor onze cliënten. Korte periodes bij werkgevers, zodat er in ieder geval werkervaring wordt opgedaan.puzzel

persoonlijk

coaching
WIJ Personeel BV Sitemap Home Vacatures
M.L. Kingstraat 31 ZeilWerk Contact
9728 WN Groningen Werken
telefoon: 050 - 5 253 359 Privacy E-Learning Weer Werken
e-mail: info@wijpersoneel.nl Disclaimer Downloads Leren Werken


© 2014-2015 WijPersoneel BV,