pop
bol 050 - 5 253 359

logologowerk uitzendwerk payrollwerk

Werken bij WIJ Personeel...

WIJ Personeel heeft de expertise in huis om werkzoekenden snel aan passend werk te helpen. Samen met de kandidaat wordt gekeken naar de wensen, mogelijkheden, instelling en persoonlijke omstandigheden om een functie op de arbeidsmarkt met goed gevolg uit te voeren. Daarbij kunnen wij putten uit ons grote en diverse netwerk aan werkgevers.
Wij verrichten de werving en selectie van kandidaten, en bieden werkgevers de mogelijkheid om uit ons portfolio de perfecte nieuwe werknemer te selecteren. Dit kan op uitzendbasis en op basis van detachering. Ook kunnen wij uw payroll voor u doen. Zo nemen wij contracten en salarissen van u over, zodat u zich als bedrijf op uw kerntaak kunt richten: Wij ontfermen ons over uw personeel.

WIJ Personeel zendt uit en detacheert...

WIJ Personeel plaatst kandidaten op basis van uitzendwerk alsmede op basis van detachering. Hierbij richten wij ons zowel de korte termijn als de lange termijn. De vergrijzing zorgt voor nieuwe mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Daarnaast richten wij ons uiteraard ook op de banen waar op dit moment veel vraag naar is.

Hoe werken WIJ Personeel voor u als werknemer...

Wij hebben geen kantoor waar u zo maar binnenloopt. Onze vacatures melden wij op deze site. Bent u geinteresseerd in 1 van deze functies stuur ons uw CV en wij nodigen u uit voor een intake gesprek. Ook open sollicitaties waarin u aangeeft welke branche en functie u zoekt, ontvangen wij graag. Met uw CV gaan wij bedrijven benaderen om voor u de mogelijkheden te verkennen.
WIJ Personeel werft, selecteert en detacheert gemotiveerde mensen die willen werken. In principe doen we dat voor alle branches in de drie noordelijke provincies. Wij beschikken over een uitstekend netwerk in o.a. de hier naast omschreven sectoren.

WIJ Personeel ontzorgt...

Zaken doen zonder zorgen, zonder randzaken en zonder dat u van uw kerntaak hoeft af te wijken. Wij doen graag uw payroll, zodat u perfect in staat bent om uw werkzaamheden uit te voeren zoals u dat wilt. Wij nemen al uw salaris- en personeelsadministratie uit handen. Daardoor loopt u geen enkel financieel risico in het geval van ontslagprocedures of (langdurige) ziekte. WIJ Personeel betaalt de salarissen, maakt afspraken met de Arbodienst, regelt uitkeringen in verband met de Ziektewet en WAO en reduceren uw personeelsadministratie tot één factuur. Hiermee loopt u dus minder risico's én bespaart u veel tijd. U kunt zich gerust richten op uw corebusiness: u de lusten en wij de lasten.

Kortom; WIJ Personeel is er voor u...


Sectoren:

Metaal


Bouw


Procestechniek


Installatietechniek


Elektrotechniek


Landbouwmechanisatie


Administratie


Detailhandel


Callcenters


Horeca


. . .WIJ Personeel BV Sitemap Home Vacatures
M.L. Kingstraat 31 ZeilWerk Contact
9728 WN Groningen Werken
telefoon: 050 - 5 253 359 Privacy E-Learning Weer Werken
e-mail: info@wijpersoneel.nl Disclaimer Downloads Leren Werken


© 2014-2015 WijPersoneel BV,